Jornada amb públic

Programa: DISSABTE 2 D’OCTUBRE DE 2021

Començarem la primera jornada del festival abordant la relació entre art i territori amb una xerrada, espectacles de dansa i moviment i un concert.

Seran propostes que des de la contemporaneïtat dialogaran amb la natura, la ruralitat i la memòria.

Vine a passar la tarda de dissabte!
o vine i gaudeix de tot el cap de setmana del NATURES’21

TARDA
……………………………………………………………………………………………………..


Conversa – Tradició i modernitat artística en el món rural

16:30 – 17:30 h
amb Maria Garganté

La primera de les jornades de NATURES’21 començarà amb una xerrada amb la historiadora de l’art Maria Garganté, qui parlarà sobre la relació entre l’art i el territori en l’actualitat, així com els vincles que s’estableixen entre tradició i contemporaneïtat en l’entorn rural.

Actuacions Integrades en el Paisatge

17:30 h
Labranza
amb el Col·lectiu Lamajara Danza

Labranza és un reflex del camp, de la seva gent i de les seves formes de fer, plenes de vitalitat humana. Un lloc per a la contemplació de la identitat rural de cada un de nosaltres, on es busca l’essència del moviment. Una mirada sobre la relació existent entre “ésser-camp” i “ballarí-cos”.

Concert

18:15 h
Pelat
amb Joan Català

Pelat és una proposta que esborra les fronteres entre la dansa, el circ, el teatre i la performance; entre públic i espectacle. Una revisió natural de tècniques artesanals i records propis. Una mostra canviant i única com a resultat de la interacció amb l’espectador.

19 h
Pecata Beata
amb Carola Ortiz, Sandrine Robilliard i Bartolomeo Barenghi

Pecata Beata és el tercer àlbum com a compositora i productora de la cantant i clarinetista, on ha musicat poemes d’escriptores catalanes com Montserrat Abelló, Mercè Rodoreda, Víctor Català i Anna Gual, entre d’altres, per celebrar, a través dels seus versos, l’univers femení de la seva terra.

COMPRA D’ENTRADES

Tornar al programa de les Jornades amb públic de NATURES’21