Jornada amb públic

DISSABTE 2 D’OCTUBRE DE 2021

PROGRAMA

Art i territori a l’actualitat

16:30 – 17:30 h
Conversa amb Maria Garganté

La primera de les jornades de NATURES’21 començarà amb una xerrada amb la historiadora de l’art Maria Garganté, qui parlarà sobre la relació entre l’art i el territori en l’actualitat, així com els vincles que s’estableixen entre tradició i contemporaneïtat en l’entorn rural.

Actuacions Integrades en el Paisatge

17:30 h
Labranza
Col·lectiu Lamajara Danza

Labranza és un reflex del camp, de la seva gent i de les seves formes de fer, plenes de vitalitat humana. Un lloc per a la contemplació de la identitat rural de cada un de nosaltres, on es busca l’essència del moviment. Una mirada sobre la relació existent entre “ésser-camp” i “ballarí-cos”.

18:15 h
Pelat
Joan Català

Pelat és una proposta que esborra les fronteres entre la dansa, el circ, el teatre i la performance; entre públic i espectacle. Una revisió natural de tècniques artesanals i records propis. Una mostra canviant i única com a resultat de la interacció amb l’espectador.

19 h
Pecata Beata
Concert de Carola Ortiz amb Sandrine Robilliard i Bartolomeo Barenghi

Pecata Beata és el tercer àlbum com a compositora i productora de la cantant i clarinetista, on ha musicat poemes d’escriptores catalanes com Montserrat Abelló, Mercè Rodoreda, Víctor Català i Anna Gual, entre d’altres, per celebrar, a través dels seus versos, l’univers femení de la seva terra.

Consulteu les diferents opcions d’inscripció per participar en qualsevol de les activitats!

Tornar al programa de les Jornades amb públic de NATURES’21

festival NATURES

propostes artístiques en l’entorn rural