Jornada amb públic / 2on dia

AVIAT PRESENTAREM LA PROGRAMACIÓ PER L’EDICIÓ D’AQEUST ANY 2022.

Jornada de matí i tarda, amb un programa ple d’activitats. Al matí tindrem una conversa amb una convidada especial i un taller artístic en relació a la natura.

A la tarda, després del dinar popular, tot fent una passejada pels vols de l’Alzina de l’Aguda, ens deixarem sorprendre per diferents intervencions Artístiques.

MATÍ
……………………………………………………………………………………………………….


Conversa – La Fina sembra, que uns altres ja recolliran

11 – 11:45 h
amb Fina Miralles

La segona jornada de NATURES’21 començarà amb una conversa amb la reconeguda artista Fina Miralles, una de les pioneres en l’art de l’acció o performance art i de l’art conceptual català. Parlarem sobre la importància de la natura en la seva obra artística, sobre l’art, la vida i la natura,  i com aquesta relació ha anat variant amb el pas del temps.

Taller – Percepció, cos i paisatge

12 – 14 h
amb Mireia Torrent

En aquest taller abordarem des de la consciència sensorial l’exploració de vivències que ens permetin interactuar amb el que el paisatge ens ofereix.

Taller obert a tothom

14:30 h
Dinar amb artistes i públic

Dinar pels participants del taller i la xerrada, el públic assistent a les actuacions, els artistes, els acompanyants i l’equip de NATURES. Aquesta fórmula té per objectiu facilitar la proximitat i l’intercanvi social entre els assistents del festival. Per aquesta edició organitzarem el format del dinar i l’espai per tal de cuidar les mesures d’higiene i seguretat.

TARDA
………………………………………………………………………………………………………..


Recorregut d’Intervencions Artístiques

16:30 – 19 h
8 Propostes artístiques

Passejada Itinerant per veure les 8 propostes artístiques des dels llenguatges de la dansa, la performance i les arts plàstiques, que intervindran l’entorn de l’Alzina de l’Aguda. Les propostes seran creades durant el programa de Residències de creació pels artistes:

Anna Fontanet
Estitxu Arroyo
Jo Milne
Jaume Amigó
Nil Nebot
Mar Serinyà Gou
Montse Álvarez, Maya Bodiley i Lorenzo Avolio
Sophie Kasser i Gráinne O’Carroll

Acabem amb…

19 h
Galindaina Cor tradicional

El Cor Galindaina ens cantaran cançons que tenen història i que guarden una gran bellesa per la seva senzillesa. Cançons que durant molts anys han tingut com a únic suport la memòria de qui les cantava.

Chill out amb servei de bar

En acabar podrem gaudir d’una estona distesa, amb servei de bar. Serà una trobada entre el conjunt d’artistes i públic que donarà peu a intercanviar impressions sobre el que s’ha vist i sentit durant el Recorregut Itinerant i la resta d’activitats del dia.

COMPRA D’ENTRADES

Tornar al programa de les Jornades amb públic de NATURES’21