Actuacions Integrades en el Paisatge – Lamajara Danza

2 d’octubre de 2021

Labranza és un reflex del camp, de la seva gent i de les seves formes de fer, plenes de vitalitat humana. Un lloc per a la contemplació de la identitat rural de cada un de nosaltres, on es busca l’essència del moviment. Una mirada sobre la relació existent entre “ésser-camp” i “ballarí-cos”. Que ens uneix? I que ens separa? La trajectòria de Lamajara està marcada precisament per la reflexió sobre el territori i la seva connexió amb la terra, la ciutat i els espais comuns.


El Colectivo Lamajara
amb Daniel Rosado
(Huelva), Paloma Hurtado (Tenerife) i Daniel Morales
Companyia de Dansa Contemporània

El col·lectiu Lamajara Danza explora el concepte de cultura “a través dels principis de la naturalesa: l’esdevenir, la transformació i el canvi”. La seva trajectòria està marcada per la reflexió sobre el territori i la seva connexió amb la terra, la ciutat i els espais comuns.

Les seves peces s’han presentat, entre d’altres, al Festival Dansa València, Festival DanSAT, Fira Tàrrega, Cádiz en Danza, a més d’en països com Xile, Mèxic i Alemanya. El seu últim espectacle, “Ignea”, es va estrenar el 2020 en els Teatres del Canal de Madrid.

+ vídeo i més info