Intervencions Artístiques en l’entorn rural

4 d’octubre de 2020
Inmersió

ORIOL TEXIDOR
(Arts Plàstiques)

Tornar al llistat d’artistes

En el marc de la sèrie IMMERSIONS iniciada l’any 2014, que ja compta amb més de 250 obres entre pintures, dibuixos i escultures, em proposo de realitzar una nova obra totalment vinculada al paisatge que acull el NATURES’20.

Mitjançant l’ús d’elements naturals existents al territori, una ‘immersió’ de gran format transformarà temporalment algun fragment de terra de l’entorn, deixant l’empremta d’una silueta humana de mida real. Una manera de manifestar la relació harmònica entre humans i natura o, per contra, de reflexionar sobre la petja humana que estem deixant en el planeta.


Oriol Texidor (Barcelona) – Artista i arquitecte per la Universitat Politècnica de Catalunya. Es forma en les arts plàstiques de manera autodidacta, mitjançant un viatge de quatre anys que el porta a visitar i estudiar els principals museus europeus per a conèixer la Història de l’Art, i a retirar-se un temps a les muntanyes, en solitari, on començarà a pintar. http://www.orioltexidor.com

3er Premi al Concurs Internacional Anchipurac esCultura, Argentina (2018), Premi-Beca Cal Massó d’Art Contemporani (2008), 1r Premi al Concurs Biennal de Pintura Jove de la Generalitat de Catalunya (2004), Premi Internacional del Cercle de Belles Arts de Lleida (2003), 1r Premi en el Concurs Jaurena Art de Pintura (2003), Premi a la Pintura Jove Sala Parés (2002). Ha estat artista resident convidat per diversos museus nacionals i internacionals. La seva obra es troba en col·leccions d’art a Espanya, Holanda, França, Bèlgica, Alemanya, Marroc, Anglaterra, Portugal, Àustria i Argentina.

Festival NATURES

Propostes Artístiques en l’entorn rural

Aviat publicarem el programa NATURES’21

Convocatòria NATURES’21
Residències de creació i mostra en l’entorn rural