Com arribar

tragantCamp es troba just abans d’entrar a l’Alzina de l’Aguda un poblet de 20 habitants situat a la comarca de la Noguera (Lleida) entre els pobles de Guissona i Ponts, a 125 km de distància de Barcelona i a 110 km de Lleida.

INDICACIONS PER VENIR


amb cotxe

– des de Barcelona o des de Lleida
Venint per l’autovia A2, a l’alçada de Cervera, agafeu la sortida 520 en direcció Ponts per la carretera L311. Arribant al poble Cabanabona veureu una gasolinera abandonada a mà esquerra i quan ja hagueu deixat l’indret d’aquest poble, trobareu l’indicador de l’Alzina a la dreta, i a 2 km s’hi troba el poble i tragantCamp.

– des de Girona
Agafeu l’eix transversal fins a l’alçada de Calaf.
Sortiu en direcció Ponts, Torà, Andorra. Seguint aquesta carretereta i una vegada passeu el poble de Ribelles trobareu una cruilla. Gireu a l’esquerra en direcció Guissona. A 1 km aprox i abans de Cabanabona veureu l’indicador de l’Alzina a l’esquerra.


amb autocar (públic)

Es pot arribar en autocar fins a Ponts (7km de l’Alzina) en trajecte entre Barcelona i Andorra o fins a Cervera (25km) en trajecte Barcelona – Cervera (www.alsa.es). Si arribeu en autocar, us podem venir a buscar. És imprescindible organitzar-ho amb temps.


amb BlaBlaCar

BlaBlaCar és un portal que connecta conductors amb places disponibles amb passatgers que busquen un trajecte. Els preus són més econòmics que el transport públic.


amb Taxi -furgo amb 8 places

És un servei de Ponts que pot fer el trajecte de vinguda i de tornada. Si la furgoneta va plena surt prou bé de preu. (cal trucar a l’Anna: 638090190).