Com arribar

tragantCamp es troba just abans d’entrar a l’Alzina de l’Aguda (antigament dita l’Alzina de Ribelles), un poblet de 20 habitants situat a la comarca de la Noguera (Lleida) entre els pobles de Guissona i Ponts, a 125 km de distància de Barcelona i a 110 km de Lleida.

Coordenades GPS: 41º51’58.8″N1º14’28.3″E

INDICACIONS PER VENIR

Servei d’autocar pel Festival NATURES’20

tragantDansa coordina un servei d’autocar per fer el trajecte Barcelona – l’Alzina de l’Aguda (anada i tornada), per aquells que no disposeu de cotxe propi i desitgeu venir a passar el dia 4 d’octubre al Festival NATURES’20.

– trajecte d’anada – sortida de BCN (Estació de Sants): 9h
– trajecte de tornada – tornada: sortida des de l’Alzina: 20:15h
+ preu: 18€ (anada i tornada)
+ forma de pagament. Per transferència. Caldrà sumar aquest import a l’entrada pel Festival Inscriu-te !


amb cotxe

– des de Barcelona o des de Lleida
Venint per l’autovia A2, a l’alçada de Cervera, agafeu la sortida 520 en direcció Ponts per la carretera L311. Un cop passat el poble de Cabanabona trobareu l’indicador de l’Alzina a la dreta, i a 2 km s’hi troba el poble i tragantCamp.

– des de Girona
Agafeu l’eix transversal fins a l’alçada de Calaf.
Sortiu en direcció Ponts, Torà, Andorra. Seguint aquesta carretereta i una vegada passeu el poble de Ribelles trobareu una cruilla. Gireu a l’esquerra en direcció Guissona. A 1 km aprox i abans de Cabanabona veureu l’indicador de l’Alzina a l’esquerra.


amb autocar (públic)

Es pot arribar en autocar fins a Ponts (7km de l’Alzina) en trajecte entre Barcelona i Andorra o fins a Cervera ( 25km) en trajecte Barcelona – Cervera (www.alsa.es).  Si arribeu en autocar, us podem venir a buscar. És imprescindible organitzar-ho amb temps.


amb BlaBlaCar

BlaBlaCar és un portal que connecta conductors amb places disponibles amb passatgers que busquen un trajecte. Els preus són més econòmics que el transport públic.


amb Taxi -furgo amb 8 places.

És un servei de Ponts que pot fer el trajecte de vinguda i de tornada. Si la furgoneta va plena surt prou bé de preu. (cal trucar a l’Anna: 638090190).

Festival NATURES

Propostes Artístiques en l’entorn rural

Aviat publicarem el programa NATURES’21

Convocatòria NATURES’21
Residències de creació i mostra en l’entorn rural