Convocatòria NATURES’21

Residències de creació i mostra en l’entorn rural
Setembre – Octubre de 2021, a l’Alzina de l’Aguda (La Noguera, Lleida)

tragantDansa a través de l’Associació tragantNatures obre una convocatòria per a quatre Residències de Creació a tragantCamp, amb l’objectiu de donar suport en el desenvolupament i la mostra de quatre propostes de Dansa – Moviment que s’integrin, es relacionin, dialoguin amb l’entorn rural de l’Alzina de l’Aguda (La Noguera, Lleida).

La convocatòria inclou la realització de quatre projectes en Residència i la seva mostra en el Recorregut d’Intervencions Artístiques que tindrà lloc el diumenge 3 d’octubre de 2021, dins la programació de la 3a edició del festival NATURES.

SOBRE LA CONVOCATÒRIA

Aquesta convocatòria està adreçada a projectes on l’eix principal sigui el cos, el moviment i la Dansa en diàleg amb la Natura. Volem potenciar el vincle entre diferents disciplines artístiques –prioritàriament la Dansa i les Arts Plàstiques– i un territori com l’Alzina de l’Aguda, on les propostes artístiques i l’Art en general no hi són gaire presents.

Les propostes escollides, pròximes al Land Art i al LanDance, han de realitzar-se específicament en el paisatge proper a tragantCamp, utilitzant els materials, estímuls i idees vinculades a la Natura i/o aquest entorn.

Les residències de creació tindran lloc a finals de setembre del 2021, poques setmanes abans de la mostra dins del Festival NATURES’21, per intentar que el paisatge sigui semblant al del moment de desenvolupament dels projectes.

Prioritzem aquelles propostes que es nodreixin i es desenvolupin en bona part durant el període de residència, des del contacte directe amb l’entorn. Som conscients que els períodes de residència que oferim són limitats per elaborar un projecte des de zero. És per aquest motiu que ens interessa conèixer el vostre pla de treball i saber en quina fase us trobaríeu en cas que se us concedís la Residència NATURES’21. En el dossier d’aplicació, cal explicar per què us interessa treballar en relació amb el paisatge i la natura, i com es relaciona amb la vostra proposta.

CONSULTA LES BASES I TERMINIS DE LA CONVOCATÒRIA – TANCADA

CONSULTA LAS BASES Y PLAZOS DE LA CONVOCATÒRIA – CERRADA

Festival NATURES

Propostes Artístiques en l’entorn rural