Intervencions Artístiques en l’entorn rural

4 d’octubre de 2020
… Win-Do-W

SARA PONS (Dansa)

Tornar al llistat d’artistes

Win-Do-W és un treball molt personal i poètic, obert a la improvisació, on es barrejaran els llenguatges i universos del clown, la dansa i el butoh.

Es tracta d’un treball inspirat en el temps dels somnis de la mitologia aborigen, que predeia l’esdevenir de la seva existència a través de la contemplació de l’espai, a l’espera que succeís algun fet que transformés la finestra del paisatge. El projecte també s’inspira amb la idea del poeta Joseph Brodsky sobre la geometria de la finestra, definint-la com la que obre espais físics, espais de la ment i de l’imaginari. … Win-Do-W experimenta des de la senzillesa, l’absurd, el sentit de l’humor, el joc, la transparència i la comicitat.


Sara Pons (Barcelona) – Formada en dansa clàssica, contemporània i flamenc a l’escola d’Eulàlia Blasi, així com en teatre, clown i Body Weather.

Al 2008 amb Richi Mora van formar la “Cia. ElOtro”, de Clown-danza i manipulació d’objectes. Van tenir molt bona acollida a diferents festivals nacionals i internacionals on van treballar. També ha treballat amb Cia. Malucada, Cia. Inuter, Colectivo no Apto, Cia. Dimente (Brasil) com intèrpret del solo “Always look at the sea” (Joaquín Guerrero), guanyant el primer premi coreogràfic dels solos de Sttutgard. Actualment treballa amb la Cía. MonsDansa (Nats Nus) amb l’espectacle WabiSabi, amb Diethild Meier en el projecte «Take Time», i com a codirectora a la “Cia. ElOtro”, i dirigint la seva pròpia companyia Sara Pons.


Festival NATURES

Propostes Artístiques en l’entorn rural

Aviat publicarem el programa NATURES’21

Convocatòria NATURES’21
Residències de creació i mostra en l’entorn rural