Jornada amb públic

DISSABTE 2 D’OCTUBRE DE 2021


VINE A PASSAR EL DIA
I GAUDEIX DE LA DANSA I L’ART A LA NATURA!

16:30 – 17:30h
Conversa
Art i territori a l’actualitat

La primera de les jornades de NATURES’21 començarà amb una xerrada amb la historiadora de l’Art, Maria Garganté, qui parlarà sobre la relació entre l’art i el territori en l’actualitat, així com els vincles que s’estableixen entre tradició i contemporaneïtat en l’entorn rural.

17:30h
Actuacions Integrades en el Paisatge
Labranza

A les Actuacions integrades trobem propostes que han tingut un recorregut previ en altres espais i que passen per NATURES per adaptar el seu format i continguts a les particularitats de l’entorn. Labranza és un reflex del camp, de la seva gent i de les seves formes de fer, plenes de vitalitat humana. Un lloc per a la contemplació de la identitat rural de cada un de nosaltres, on es busca l’essència del moviment. Una mirada sobre la relació existent entre “ésser-camp” i “ballarí-cos”.

18:15h
Actuacions Integrades en el Paisatge
Pelat

A les Actuacions integrades trobem propostes que han tingut un recorregut previ en altres espais i que passen per NATURES per adaptar el seu format i continguts a les particularitats de l’entorn. Pelat és una proposta que esborra les fronteres entre la dansa, el circ, el teatre i la performance; entre públic i espectacle. Una revisió natural de tècniques artesanals i records propis. Una mostra canviant i única com a resultat de la interacció amb l’espectador.

18:45h
Actuacions Integrades en el Paisatge
Pecata Beata

A les Actuacions integrades trobem propostes que han tingut un recorregut previ en altres espais i que passen per NATURES per adaptar el seu format i continguts a les particularitats de l’entorn. Pecata Beata és el tercer àlbum com a compositora i productora de la cantant i clarinetista Carola Ortiz, on ha musicat poemes d’escriptores catalanes com Montserrat Abelló, Mercè Rodoreda, Víctor Català i Anna Gual, entre d’altres, per celebrar, a través dels seus versos, l’univers femení de la seva terra.

Consulteu les diferents opcions d’inscripció per participar en qualsevol de les activitats!

Tornar al programa de les Jornades amb públic de NATURES’21

Festival NATURES

Propostes Artístiques en l’entorn rural