#2 Jornada amb públic

DIUMENGE 3 D’OCTUBRE DE 2021


VINE A PASSAR EL DIA
I GAUDEIX DE LA DANSA I L’ART A LA NATURA!

11 – 12h
Conversa
Com a llavor de futur

La segona jornada de NATURES’21 començarà també amb una conversa amb la reconeguda artista Fina Miralles, una de les pioneres en l’art de l’acció o performance art i de l’art conceptual català. Parlarem sobre la importància de la natura en la seva obra artística i com aquesta relació ha anat variant amb el pas del temps.

12 – 14h
Taller
Percepció, cos i paisatge

Taller obert a qualsevol persona amb tota mena d’experiències i edats, a càrrec de Mireia Torrent. Volem oferir vivències que, des de la consciència sensorial, ens permetin explorar i interactuar amb el que l’espai i el paisatge ens ofereix. Un diàleg entre la riquesa del material, forma, textura, pes… i la riquesa del propi cos.

14:30h
Dinar popular amb els artistes i el públic

Dinar pels participants del taller i la xerrada, el públic assistent a les actuacions, els artistes, els acompanyants i l’equip de NATURES. Aquesta fórmula té per objectiu facilitar la proximitat i l’intercanvi social entre els assistents del Festival. Per aquesta edició organitzarem el format del dinar i l’espai per tal de cuidar les mesures d’ higiene i seguretat.

16:30 – 19h
Recorregut d’ Intervencions Artístiques

Recorregut Itinerant per veure les 8 propostes artístiques que intervindran l’entorn de l’Alzina de l’Aguda des dels llenguatges de la Dansa, la Performance i les Arts Plàstiques. Les propostes seran creades durant el programa de Residències de Creació pels artistes Anna Fontanet, Estitxu Arroyo, Jo Milne, Jaume Amigó, Nil Nebot, Mar Serinyà Gou, Montse Álvarez, Maya Bodiley i Lorenzo Avolio, Sophie Kasser i Gráine O’carroll.

19h
Concert de cloenda i chill-out

La jornada acabarà on ha començat, al pati de tragantCamp, on podrem gaudir d’un moment distès, de trobada entre artistes i públic. Donarà peu a intercanviar impressions sobre el que s’ha vist i sentit durant el Recorregut Itinerant i la resta d’activitats del dia.

Consulteu les diferents opcions d’inscripció per participar en qualsevol de les activitats!

Tornar al programa de Jornades amb públic de NATURES’21

Festival NATURES

Propostes Artístiques en l’entorn rural