Jornada NATURES’20 amb públic


VINE A PASSAR EL DIA
I GAUDEIX DE LA DANSA I L’ART A LA NATURA!

11 – 14h
Xerrada i taller: Art i paisatge

Xerrada i Taller a càrrec de Víctor Mata, amb el qui ens aproparem a la disciplina del Land Art i la seva corporalitat des de la teoria i la pràctica. Ens convidarà a crear a partir d’elements naturals trobats en l’entorn de tragantCamp i ens ensenyarà com treballar amb la pedra i la terra, dos materials molt abundants en la zona.

16:30 – 19h
Intervencions Artístiques en l’entorn rural

Recorregut Itinerant per veure les 7 propostes artístiques que intervindran l’entorn de l’Alzina de l’Aguda des dels llenguatges de la Dansa, la Performance i les Arts Plàstiques. Les propostes seran creades durant el programa de Residències de Creació pels artistes Emma Riba i David Font, Jaume Amigó, Marcos Nacar i Matilde Bassetti, Oriol Teixidor, Quim Vilagran, Sara Pons i Víctor Mata.

14:30h
Dinar popular amb els artistes i el públic

Dinar pels participants del taller i la xerrada, el públic assistent a les actuacions, els artistes, els acompanyants i l’equip de NATURES. Aquesta fórmula té per objectiu facilitar la proximitat i l’intercanvi social entre els assistents del Festival. Per aquesta edició organitzarem el format del dinar i l’espai per tal de cuidar les mesures d’ higiene i seguretat.

19h
Concert de cloenda i chill-out

La jornada acabarà on ha començat, al pati de tragantCamp, on podrem gaudir d’un concert de música Jazz amb el Grup Microrgànic Trio. Serà un moment distès de trobada entre artistes i públic que donarà peu a intercanviar impressions sobre el que s’ha vist i sentit durant el Recorregut Itinerant i la resta d’activitats del dia.

Consulteu les diferents opcions d’inscripció i ompliu el Formulari d’Inscripció per participar en qualsevol de les activitats!

Tornar al programa de NATURES’20

Festival NATURES

Propostes Artístiques en l’entorn rural

Aviat publicarem el programa NATURES’21

Convocatòria NATURES’21
Residències de creació i mostra en l’entorn rural