Jornades amb públic NATURES’21

Des d’un triple vessant, artístic, formatiu i divulgatiu, en aquesta 3a edició de NATURES proposem un programa d’activitats amb diverses propostes, totes elles en relació amb l’entorn natural. Les diverses propostes es repartiran en dues jornades amb públic que tindran lloc a l’octubre de 2021.

Dissabte 2 d’octubre

Començarem la primera jornada del festival abordant la relació entre art i territori. Ho farem conversant amb la historiadora de l’art Maria Garganté i gaudint d’espectacles de dansa, moviment – circ i música, treballs cultivats i madurats en altres llocs i que ara passaran per NATURES per integrar-se en el paisatge de l’Alzina de l’Aguda. Són creacions que dialoguen amb la tradició, la ruralitat i la memòria des de la contemporaneïtat.

Diumenge 3 d’octubre

Jornada de matí i tarda, amb un programa ple d’activitats. Al matí escoltarem les paraules sàvies de l’artista Fina Miralles i obrirem els sentits amb un taller obert a tothom, on entrarem en contacte amb els elements de la natura. A la tarda, tot fent una passejada, ens deixarem sorprendre per les diferents peces del Recorregut Itinerant d’Intervencions Artístiques. Seran 8 creacions de cultiu recent, elaborades durant les Residències de creació a tragantCamp.

festival NATURES

propostes artístiques en l’entorn rural