Laboratori de Land Dance – Dance on Land

del 9 al 12 d’octubre de 2021
Curs residencial amb Shinichi Iova – Koga

Aquest laboratori s’adreça a aquells cossos que vulguin crear un joc artístic entre les matèries primeres trobades a la natura i la voluntat d’expressar emocions i camins personals.

Aquest curs ens permetrà un aprenentatge immersiu. Ens endinsarem en el paisatge per estudiar els patrons que trobem inherents en aquests entorns, així com per explorar les respostes que es produeixen en el nostre cos. Després, tornarem a l’estudi de dansa per analitzar i digerir les experiències del cos viscudes a la Natura.

Shinichi Iova – Koga (EEUU – Japó / Suïssa)

Shinichi Iova-Koga és el director artístic d’inkBoat, companyia de teatre físic i dansa fundada el 1998. Ha fet gires per Nord Amèrica, Europa, Corea del Sud i el Japó. També ha codirigit projectes amb grans coreògrafs i mestres de la dansa com Anna Halprin, Ko Murobushi, Sten Rudstrøm, Yuko Kaseki, Takuya Ishide i KT Nelson (ODC).

Funda l’estudi de dansa inkGround al Nord de Califòrnia, engegant els workshops Dance on Land i utilitzant un entorn ple de boscos, rius i paisatges costaners com a mitjans per una investigació de vida / dansa / natura.

Ha estat professor de composició i tècnica en Dansa al Mills College (MFA program, core faculty) i a la UC Davis (MFA program) i ha dirigit workshops en nombroses universitats americanes i centres europeus.

Informació pràctica

Arribada: dissabte matí a les 11h
Finalització: dimarts tarda a les 17h aprox
Allotjament i àpats a tragantCamp

Preu: X
Inclou la participació en el laboratori, l’allotjament i tots els àpats

Preu: X / Inclou la participació en el laboratori, l’allotjament i tots els àpats + la participació en una de les 2 Jornades en públic del NATURES’21

Places limitades: pel què fa a l’allotjament

Política de cancel·lació: en el cas de què tragantDansa hagués d’anul·lar el curs complet per causes de la COVID-19, us tornaríem la totalitat de l’import pagat. En els demés casos d’anul·lació per raons personals, no hi ha devolucions.

festival NATURES

propostes artístiques en l’entorn rural