Laboratori ‘Dance on Land’

del 9 al 12 d’octubre de 2021

Curs residencial amb Shinichi Iova – Koga
(Japó – EEUU)

Donat que veiem que no tothom té pont el dilluns 11, i alguns i algunes ens esteu demanant de venir el cap de setmana, hem decidit platejar el curs en dues meitats/opcions:

1. Opció 1. Dissabte 9 i diumenge 10 d’octubre. Inici a les 11 h del dissabte fins el diumenge a les 19 h.

2. Opció 2. De dissabte 9 a dimarts 12 d’octubre. Inici el dissabte a les 11 h, fins el dimarts a les 16 – 17 h.

___________________________________

Aquest laboratori està dirigit a tothom que vulgui crear un joc artístic entre les matèries primeres que trobem a la natura i l’expressió personal. Desenvoluparem la nostra capacitat sensorial i les respostes creatives tot endinsant-nos en diferents paisatges per estudiar tant els patrons de l’entorn, com les respostes del nostre cos.

La imaginació és capaç de canviar la qualitat d’allò que fem i d’obrir tot un ventall d’accions inesperat. Aquest treball ens permetrà confiar en el propi cos i connectar amb l’espai expansiu que inclou l’entorn personal i universal.

Treballarem a partir d’un entrenament tant físic com d’improvisació arrelat en els treballs de Noguchi Taiso, Action Theater, Dao Yin, Aikido i Qigong.

Explorarem en contacte amb el paisatge per després tornar a l’estudi de dansa per analitzar i digerir les experiències del cos a la Natura.

+ Info: http://www.inkboat.com/practice/
+ Info: https: //vimeo.com/216914098
+ A collection of teaching videos: https://vimeo.com/showcase/5852963

Shinichi Iova – Koga (EEUU – Japó / Suïssa)

Shinichi Iova-Koga és el director artístic d’inkBoat, companyia de teatre físic i dansa fundada el 1998. Ha fet gires per Nord Amèrica, Europa, Corea del Sud i el Japó. També ha codirigit projectes amb grans coreògrafs i mestres de la dansa com Anna Halprin, Ko Murobushi, Sten Rudstrøm, Yuko Kaseki, Takuya Ishide i KT Nelson (ODC).

Funda l’estudi de dansa inkGround al Nord de Califòrnia, engegant els workshops Dance on Land i utilitzant un entorn ple de boscos, rius i paisatges costaners com a mitjans per una investigació de vida / dansa / natura.

Ha estat professor de composició i tècnica en Dansa al Mills College (MFA program, core faculty) i a la UC Davis (MFA program) i ha dirigit workshops en nombroses universitats americanes (UC Berkeley, SF State University, Stanford University, Experimental Theater Wing at NYU/Tisch, Colorado University in Boulder, State University) i centres i festivals europeus com a l’ImPulsTanz.

Shinichi està certificat com a professor d’Action Theater, té el cinturó negre d’Aikido i Judo, i és instructor certificat de Qi Gong.

___________________________


Esquema orientatiu de les jornades
(hi pot haver alguna modificació)

Dissabte 9 d’Octubre
11h- arribada
11:30 – 13:30h – presentacions i entrada en el treball
13:30h dinar
15:30 – 18:30h sessió de tarde
18:30- 20:30h  temps lliure
20:30h sopar

Diumenge i dilluns 10 i 11 d’Octubre
8 – 9h esmorzar
9:30 – 13h sessió matí
13:30 dinar
15:30 – 18:30h sessió de tarde
18:30 – 20:30h temps lliure
20:30 sopar

Dimarts 12 d’Octubre
8 – 9h esmorzar
9:30 – 13h sessió matí
14h dinar
16 – 17h final – sortida

Informació pràctica

OPCIÓ 1.
Dates: de 9 al 10 d’octubre
arribada: dissabte dia 9 d’octubre, a les 11 h
sortida: dimarts dia 12 d’octubre, 19 h (aprox)
Places limitades: pel què fa a l’allotjament

OPCIÓ 2.
Dates: de 9 al 12 d’octubre
arribada: dissabte dia 9 d’octubre, a les 11 h
sortida: dimarts dia 12 d’octubre, 17 h (aprox)
Places limitades: pel què fa a l’allotjament


Curs dirigit a: totes les persones amb diversitat d’experiència en la dansa i/o altres pràctiques de moviment i/o arts escèniques interessades en el treball de creació i investigació ja sigui pel seu desenvolupament personal com professional.

Allotjament, àpats
Sobre tragantCamp
Com arribar


Política de cancel·lació: en el cas que tragantDansa hagués d’anul·lar el curs complet per causes de la COVID us tornaríem la totalitat de l’import pagat. En els altres casos d’anul·lació per raons personals, no es contemplen devolucions.