Percepció, cos i paisatge

3 d’octubre de 2021

Taller :
Percepció, cos i paisatge

Tornar a la jornada del 3 d’octubre


A càrrec de Mireia Torrent

Treballant des de la consciència sensorial, en aquest taller abordarem l’exploració de vivències que ens permetin interactuar amb el que el paisatge ens ofereix. La riquesa de l’entorn i del propi cos ens portarà a obrir-nos a experiències corporals des de la percepció i l’expressió espontània del moviment. Un viatge cap al moviment guiat per les sensacions i la creativitat.

Taller obert a tothom.


Mireia Torrent (Barcelona)

El moviment, la dansa i el cos com a lloc d’escolta i expressió han filat el seu recorregut personal i professional. Des de la Dansa Clàssica i Contemporània a Barcelona i Nova York, fins a diferents aproximacions al cos i als seus sentits a través de la Consciència Sensorial, el mètode Fedora Aberastury i la descoberta del Moviment Autèntic.

Ha treballat amb diferents col·lectius oferint espais de consciència corporal i moviment. Interessada a acompanyar el món de la infantesa, es va formar en Psicomotricitat vivencial, cosa que li ha permès treballar a llars d’infants i escoles d’educació viva.

Convençuda que la natura ens connecta amb alguna cosa essencial i alhora enorme, ha portat la psicomotricitat en família a espais naturals i dona tallers a la natura. Practica dansa a la natura i treballa des del cos i el moviment, la nostra expressió més genuïna.